Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Liceenii de la Petru Cercel se pregătesc de bal!
21.11.2019, 1:20 pm

Efervescență și mari emoții printre liceenii de la Liceul Teoretic ,,Petru Cercel" Târgoviște care se pregătesc pentru Balul Bobocilor! Și aceasta pentru că un loc magic e firesc să aibă și un bal! Fie că este vorba de vizite la muzeu, teatru sau excursii tematice, profesorii de la Liceul Teoretic ,,Petru Cercel Târgoviște se străduiesc să fie alături de elevii lor, să-i modeleze, să- ajute să urce frumos pe drumul autocunoașterii! După teatru, muzeu sau călătorii, toate fiind, de fapt, demersuri didactice moderne pentru lecții autentice de viață, acum, în locul magic de pe Str. Lt. Pârvan Popescu, Nr. 94, Târgoviște, este timpul chiar pentru...bal!

,,Mâine, de la ora 17.00, are loc la Clubul Studenților din Târgoviște, un eveniment îndrăgit de către elevii liceului fiind vorba de Balul Bobocilor, un bal cu stil și boboci speciali! O să fie un spectacol frumos cu un invitat surpriză! Mulțumiri speciale domnului profesor, Nica Bogdan(pregătire boboci), domnului profesor John și doamnei Despina Lungu (contracte sponsorizări), domnișoarei profesor, Mihaela Răducanu, elevilor, părinților și tuturor celor ce pregătesc de ceva vreme acest spectacol dedicat elevilor nou sosiți în LTPC!" a precizat directorul Liceului Teoretic ,,Petru Cercel" Târgoviște, doamna profesor, Ana-Maria Gheorghe.

,,Cred cu toată sinceritatea că, dezvoltarea socio-emoțională a elevilor ar trebui să fie o prioritate. O generație care crește cu gadgeturi are nevoie de cât mai multe activități școlare și extrașcolare. Pe lângă pregătirea științifică, dezvoltarea inteligenței emoționale va ajuta acești copii să se integreze. Teatru, vizite la muzeu, sseri de lectură, excursii tematice, activități de divertisment...toate au rolul lor pentru dezvoltarea emoțională a elevilor.", a mai apreciat directorul instituției de învățământ.

A consemnat: Mădălina Zamfir

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE