Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Carte despre Unire, de Ziua Națională, la Liceul Teoretic Petru Cercel Târgoviște!
03.12.2019, 11:00 am

Manifestări inedite, de Ziua Națională, la Liceul Teoretic ,,Petru Cercel" Târgoviște, așa cum ne-au obișnuit elevii și cadrele didactice de aici.

Ziua Națională a României a fost marcată, într-un mod original, dar, mai ales, cu mult suflet de către elevii Liceului Teoretic ,,Petru Cercel" Târgoviște.

Astfel, biblioteca liceului a devenit gazdă generoasă pentru o activitate susținută luni, 2 decembrie, cu multă emoție și dăruire de elevii Clasei a X-a F, activitatea fiind coordonată de către profesor de istorie, Elena Larisa Dumitrescu, bibliotecar, Gabriela Stroescu, directorul liceului, profesor, Ana-Maria Gheorghe.

Elevii au evocat marile personalități ale României care au contribuit la Marea Unire, au vizionat un film documentar pe această temă, au realizat desene și colaje, dar au și recitat poezii și interpretat cântece patriotice. La chitară a cântat eleva, Iulia Nițu, iar Oana Tudor a fost ,,scriitorul" de serviciu. Aceasta a realizat o cărticică despre personajele care au contribuit la Marea Unire, Regina Maria a României, Ferdinand I al României, Iuliu Maniu, Ion Constantin Inculeț.A consemnat: Mădălina Zamfir

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE