Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Siguranța, drept și responsabilitate - o dezbatere cu elevi de la cinci școli târgoviștene
05.12.2019, 1:33 am

O dezbatere pe tema dreptului la siguranță și securitate personală va avea loc, mâine după-amiază, la Biblioteca Județeană “I.H. Rădulescu” din Târgoviște și va implica elevi de gimnaziu din cinci școli târgoviștene.

Manifestarea va începe cu un teatru forum, “Dușmanul de dincolo de ecran – alege să nu fii o victimă a cyberbullying-ului”,  în care vor evolua voluntari ai Centrului Europe Direct. Apoi, elevii vor fi provocați la o dezbatere cu reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Dâmbovița, în care vor fi prezentate și măsurile pe care le putem lua pentru siguranța noastră. În încheiere, va avea loc un concurs pe teme legate de drepturile omului și drepturile copilului, în care s-au înscris echipaje de câte trei elevi de la școlile implicate în proiect.

Manifestarea este organizată de Colegiul Național “Constantin Carabella” pentru a marca Ziua Mondială a Drepturilor Omului, celebrată pe 10 decembrie. Parteneri în proiect sunt Inspectoratul Școlar, Centrul Europe Direct, Inspectoratul de Poliție Dâmbovița prin Centrul pentru Prevenirea Criminalității, Organizația Salvați Copiii, Biblioteca Județeană și școlile “Mihai Viteazul”, “Radu cel Mare”, “Prof. Paul Bănică” și “Tudor Vladimirescu” din Târgoviște. Radio Minisat este partener media.

Redactor: Manina Leașu

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE