Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Târg de Crăciun, în scopuri caritabile, la Școala Gimnazială Vasile Cârlova Târgoviște!
20.12.2019, 8:53 am

La Școala Gimnazială “Vasile Cârlova” din Târgoviște a avut loc joi, 19 decembrie, Târgul de Crăciun, ediția a II-a.

,,În decembrie, când toate lucrurile sunt despre bucurie, belșug, cadouri și familie, este important să fim conștienți de faptul că nu toți cei din jurul nostru au parte de ele în aceeași măsură. Să ne reamintim să fim recunoscători! Același lucru l-am însuflețit copiilor noștri care au învățat despre empatie, toleranță și compasiune, despre înțelegere și nediscriminare, despre bucuria de a împărți.

Elevii Școlii Gimnaziale “Vasile Cârlova“ Târgoviște (ajutați de părinți și bunici) au confecționat produse handmade pentru Crăciun.

Obiectele au fost diverse, fie coroniţe decorative, globulețe executate în diferite tehnici sau felicitări, ornamente pentru brad, globuri sau….prăjituri.

De asemenea, au apărut brăduți în miniatură construiți din fetru sau din conuri și decorați cu nasturi sau mărgele. Fiecare clasă și-a etalat creațiile ornamentale sau culinare pe câte un stand, îndemnând toate persoanele prezente (peste 1000) să cumpere produsele expuse. Cu suma obținută din vânzarea produselor realizate de copii, 11.000, se va modeniza rețeaua de supraveghere a școlii.

Nu a fost neglijată nici partea artistică, copiii au prezentat un adevărat spectacol de colinde la care au participat toți elevii prezenți, în atmosfera specifică sărbătorilor Crăciunului, iar moșul i-a răsplătit cu dulciuri și portocale.

Felicitări pentru participare și implicare: elevi, profesori, părinți, bunici, mătuși, unchi, vecini!

Activitatea face parte din agenda proiectului Erasmus + KA 229, TOLERANCE IS MY BEST FRIEND!", a precizat pentru Radio Minisat, directorul adjunct al instituției târgoviștene, profesor Ecaterina Crăciun.

A consemnat: Madalina Zamfir
 
 
 
 
 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE