Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Un foc de armă, tras la Picior de Munte!
23.12.2019, 2:20 am

Scandal, ieri, la Picior de Munte! Un bărbat a tras un foc de armă în plan vertical cu un pistol airsoft. Potrivit Inspectoratului de Poliție Dâmbovița, polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza localității Picior de Munte, are loc un conflict. Aceștia au identificat opt persoane, care au fost conduse la sediul secției de poliție.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că, în urma unui conflict spontan, mai multe persoane s-ar fi agresat fizic intre ele. Totodată, un bărbat ar fi executat un foc de armă  în plan vertical cu un pistol airsoft. Arma a fost indisponibilizată, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a vinovației fiecărei persoane implicate în conflict.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea, persoana care a folosit arma a fost sancționată contravențional, mai menționează sursa citată.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE