Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Competiție de robotică, pe 8 februarie, la Târgoviște!
22.01.2020, 3:22 am

Un eveniment remarcabil va fi organizat în sala de sport a liceului "Voievodul Mircea" din Târgoviște, pe 8 februarie 2020, fiind vorba de DEMO OFICIAL.

Echipele Under Construction si Phantom Robotics organizează o competiție de robotică sub îndrumarea celor doi mentori, Monica și Liviu Riza, ambii profesori la Colegiul Național "Constantin Carabella".

Elevii sunt entuziasmați în legatură cu mult așteptatul eveniment, susținut de asociația "Noi zidim viitorul" întrucât acesta reprezinta o imensă oportunitate de a se dezvolta, atât pe plan tehnic, precum si în societate.

Va fi, cu siguranță, o zi remarcabilă, membri demonstrând înca o dată ca sunt demni de competiția BRD First Tech Challenge, evenimentul fiind un preambul al acestui concurs.

Sunt anunțate echipe din Dâmbovița, Argeș, Prahova, Constanța si Bucuresti.

Toate acestea nu ar fi fost posibile fără ajutorul dat de “Nație prin Educație” – organizatorul competiției naționale BRD First Tech Challenge, informează Departamentul PR al cercurilor de robotică organizate la Colegiul Național ,,Constantin Carabella".

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE