Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Vântul puternic a creat probleme în județul Dâmbovița
06.02.2020, 2:55 am

Vântul puternic a creat probleme în mai multe zone din județul Dâmbovița. Astfel, aseară, un copac a căzut pe carosabil pe DN 71, între Fieni și Dealu Mare, pompierii de la Detașamentul Pucioasa intervenind pentru îndepărtarea acestuia. Totodată, pompierii de la Garda Fieni au acționat pentru asigurarea zonei la un stâlp de electricitate înclinat spre carosabil (în comuna Moroeni). Situația a fost remediată de echipa operatorului economic de distribuție a energiei electrice sosită la fața locului. Același echipaj de intervenție s-a deplasat și în comuna Pietroșița pentru a asigura zona în cazul unor cabluri electrice căzute pe o proprietate, până la sosirea echipei de la Electrica.

Din cauza vântului foarte puternic, mai multe localități din județul Dâmbovița au înregistrat probleme în alimentarea cu energie electrică. La ora 9.00, 3707 de consumatori din 15 localități dâmbovițene sunt nealimentați cu energie electrică (com.Bezdead, com.Odobești - sat Zidurile, com.Moroeni - satele Moroeni, Muscel și Moroeni Padina, com. I.L.Caragiale, com.Pucheni, oraș Răcari - sat Ghergani, com.Văcărești, com.Gura Ocniței, oraș Pucioasa - cartier Malurile, com.Șelaru, com.Crevedia - sat Cocani, com.Poiana și com.Lungulețu.

Mai multe echipe ale operatorului economic (de furnizare energie electrică) intervin în teren pentru realimentarea cu energie electrică a localităților afectate.

Inspectoratul de Poliție Dâmbovița informează că pe DN71, Moroeni-Sinaia, se circulă în condiții de iarnă.

Un cod ROȘU de viscol a fost în vigoare azi-noapte în zona montană a județului Dâmbovița, în restul județului fiind cod GALBEN de vânt și ninsori viscolite.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE