Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Informația mă protejează, un proiect despre lupta împotriva drogurilor, la Liceul Teoretic Petru Cercel Târgoviște!
07.02.2020, 5:54 am

Informația mă protejează, este titlul unui proiect derulat de Liceul Teoretic ,,Petru Cercel" Târgoviște, în colaborare cu factori abilitați de la instituții publice dâmbovițene.

PROIECTUL EDUCAȚIONAL SE DERULEAZĂ PE PERIOADA ANULUI ȘCOLAR 2019/2020 ȘI ARE CA OBIECTIVE PREVENIREA ȘI COMBATEREA CONSUMULUI DE DROGURI.

Totodată, sunt vizate cauzele și efectele consumului de droguri pe termen scurt și lung.

Proiectul face parte din ”Strategia Județeană Antidrog Dâmbovița”- ediția a IV-a.

La nivelul liceului târgoviștean, inițiatorul și organizatorul proiectului este bibliotecar Gabriela Stroescu.

Activitatea s-a desfășurat, în colaborare, cu diriginții claselor a IX-a F - prof. Georgel Stoica și a IX-a B - prof. Ionuț Nica.

Coordonatorii proiectului sunt comisar Nicoleta Bobe și comisar șef Nina Neacșu, de la Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Dâmbovița, C.P.E.C.A. Dâmbovița.

Activitatea a avut loc în sala de lectură a bibliotecii liceului târgoviștean, gazdă generoasă pentru numeroase proiecte destinate dezvoltării personale a elevilor instituției de învățământ. 

La finalul activității, comisar Georgeta Marinescu a prezentat și promovat elevilor participanți profesia de polițist. De asemenea, au fost prezentate instituțiile de învățământ din M.A.I. care asigură formarea inițială a candidaților, condițiile de recrutare și modalitățile de înscriere la concursul de admitere.

A consemnat: Mădălina Zamfir

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE