Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Începe înscrierea copiilor în clasa pregătitoare!
26.02.2020, 10:19 am

De luni, încep înscrierile copiilor în ciclul primar. Părinții au la dispoziție aproape trei săptămâni să se prezinte la școală cu documentele necesare, adică actul de identitate al părinților, certificatul de naștere al copilului, toate original și copie, o adeverință cu vaccinurile copilului și o cerere tip.

Școlile își vor deschide porțile pentru a le prezenta părinților oferta educațională, dotările, ambientul și cadrele didactice cu care vor încerca să-i modeleze pe micii învățăcei.

Pentru a fi cât mai atractive, școlile introduc în oferta pentru gimnaziu clasele cu profil sportiv sau cu studierea intensivă a unei limbi străine. Este și cazul Școlii Gimnaziale “Prof. Paul Bănică” din Târgoviște, care a pregătit, pentru anul școlar viitor, o clasă sportivă – fotbal și handbal, o clasă cu profil intensiv engleză și una tradițională. La ciclul primar, propune două clase step by step și una tradițională.

Părinții însoțiți de copii sunt invitați la Ziua Porților Deschise, pe data de 5 martie, între orele 8 și 18, la instituția de învățământ din microraionul 6, strada Moldovei, nr.3.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE