Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Dâmbovița: Șase persoane, amendate pentru că nu au respectat măsura izolării la domiciliu!
09.03.2020, 10:33 am

Șase dâmbovițeni au fost amendați cu sume cuprinse între 5.000 şi 10.000 de lei pentru că nu au respectat măsura izolării la domiciliu, în contextul răspândirii COVID-19. Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița precizează într-un comunicat că 163 de persoane sunt autoizolate la domiciliu, 76 dintre acestea fiind verificate de inspectorii sanitari, împreună cu reprezentanţii Inspectoratului Județean de Poliţie, începând cu data de 28 februarie până în prezent.

În judeţul Dâmboviţa, nu există niciun caz de infectare cu coronavirus sau suspiciune de infectare, nimeni nefiind în carantină. În schimb, 163 de  persoane se află în autoizolare la domiciliu sub monitorizare medicală. Acestea sunt clinic sănătoase şi nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu coronavirus.

“Facem precizarea că nerespectarea măsurilor speciale instituite în situaţii epidemiologice deosebite, atrage pe lângă răspunderea contravenţională şi pe cea penală, după caz”, mai precizează sursa citată. Specialiștii le recomandă cetăţenilor să ia în considerare doar informaţiile din surse oficiale şi să apeleze pentru recomandări şi alte informaţii, la linia TELVERDE 0800 800 358.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE