Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Măsuri sporite de dezinfectare a spațiilor publice, aplicate de Primăria Târgoviște, în actualul context epidemiologic!
11.03.2020, 2:49 pm

Primarul municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan, a anunţat că, în această noapte, toate spaţiile administraţiei publice destinate lucrului cu publicul vor fi dezinfectate şi dotate cu dozatoare pe bază de senzor. Concomitent, se realizează acţiuni de dezinfecţie în pieţele agroalimentare.

„Aceste activităţi se vor extinde în cursul zilei de mâine şi în parcuri, locuri de joacă, precum şi în alte locuri publice intens frecventate.

În acelasi timp, în concordanţă cu Hotărârea nr. 7/11.03.2019 a Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, programul de lucru al salariaţilor din cadrul administraţiei publice locale, care utilizează mijloace de transport în comun, a fost decalat, astfel încât venirea la program să se facă etapizat, în intervalul orar 07:00–09:00, iar plecarea de la locul de muncă în intervalul orar 15:00–17:00.

Pentru evitarea aglomeraţiei, reamintim faptul că plata impozitelor şi taxelor poate fi făcută şi online, accesând https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan.

A consemnat: Mădălina Zamfir

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE