Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Măsuri sporite la Moreni, în actualul context epidemiologic!
12.03.2020, 1:42 pm

Având în vedere atenţionarea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi Hotărârile Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, cu privire la adoptarea de măsuri pentru a preveni răspândirea infecţiei cu Coronavirus, astăzi, la nivelul Primăriei municipiului Moreni, au fost luate următoarele hotărâri:

Vineri, 13.03.2020 se suspendă activitatea Primăriei municipiului Moreni şi a tuturor structurilor subordonate, pe tot parcursul zilei urmând a se efectua acţiuni de dezinfecţie;

În perioada 16.03 – 31.03.2020 se suspendă activitatea cu publicul în cadrul Primăriei municipiului Moreni şi în cadrul tuturor structurilor subordonate, cu posibilitatea de prelungire.

Depunerea fizică a documentelor, respectiv ridicarea documentelor de către persoanele fizice şi juridice se va face numai prin poştă, e-mail sau fax. Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să contactaţi direcţiile de specialitate prin telefon sau e-mail sau să vizitaţi site-ul instituţiei www.primariamoreni.ro. Telefon de contact: 0245.667.265, e-mail: contact@primariamoreni.ro;

Până la data de 31.03.2020 se suspendă toate meciurile de fotbal care urmau a se desfăşura pe Stadionul Flacăra din municipiul Moreni.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE