Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Covid-19: 68 de cazuri, în țară, niciunul în Dâmbovița
13.03.2020, 5:10 am

68 de cazuri de persoane infectate cu Covid-19 s-au inregistrat, pana la aceasta ora, in tara, iar 6 persoane au fost declarate vindecate si au fost externate. Persoanele infectate sunt internate in spitale din Bucuresti, Iași, Cluj, Timișoara, Craiova și Constanța.

Starea pacienților este bună, cu excepția pacientului internat la Institutul Victor Babeș, dar și starea acestuia este ameliorată față de momentul internării, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Potrivit ultimelor informatii primite, ieri după-amiază, de la Centrul județean de comunicare și informare publică al județului Dâmbovița, nu au fost înregistrate, în județ, cazuri sau suspiciuni de îmbolnăvire. Peste 200 de persoane se află însă în izolare la domiciliu, fiind asimptomatice și 15 persoane sosite din zonele de risc sunt în carantină.

COVID-19, declarată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii pandemie, a afectat 122 de ţări din lume şi a cauzat mai mult de 4.700 de decese.

Din totalul de cazuri confirmate, peste 140.000, aproape jumătate au fost tratate, potrivit datelor OMS.

Viteza cu care se răspândeşte boala a făcut ca numeroase ţări să îşi închidă frontierele, mai întâi cu China şi Iran, apoi şi cu Italia şi Spania, între altele, dar şi ca unele state să declare stare de urgenţă. Statele Unite au decis ca, de astazi, să interzică pentru 30 de zile deplasările din spaţiul Schengen, cu excepţia Marii Britanii.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE