Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Taxe și impozite locale, cu bonificație, până pe 30 iunie, la Moreni, în actualul context epidemiologic!
16.03.2020, 5:25 am

În actualul context epidemiologic şi pentru prevenirea infecţiei cu Coronavirus, vă informăm că toate măsurile luate la nivelul municipiului Moreni rămân în vigoare până la data de 31.03.2020.

În această perioadă, activitatea cu publicul este suspendată pentru a preveni infecţia cu Coronavirus, toţi salariaţii Primăriei municipiului Moreni şi ai structurilor publice subordonate vor fi prezenţi la serviciu şi vor asigura desfăşurarea normală a întregii activităţi a administraţiei publice locale.

În privinţa plăţii taxelor şi impozitelor, facem precizarea că plata cu bonificaţie se va putea realiza până la data de 30.06.2020. De asemenea, recomandăm cetăţenilor să utilizeze platforma de plăţi on-line https://primariamoreni.ro/taxe-si-impozite-online.

Persoanele vârstnice, persoanele aflate în nevoie şi persoanele izolate la domiciliu pot apela pentru informare şi sprijin în vederea rezolvării problemelor la Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei municipiului Moreni - telefon 0245.667.265. În acest sens, facem un apel la cei aflaţi în acest situaţii să apeleze numai la instituţiile statului şi la persoane de încredere.

Sunați la 112 doar pentru urgențe, iar pentru orice informații legate de Coronavirus sunați la Direcția de Sănătate Publică Dâmboviţa – numere de telefon 0786930676 (non-stop) și la 0800800358 Telverde!

Recomandăm tuturor respectarea cu strictețe a măsurilor dispuse și comunicate de autorități, precum și a regulilor de igienă. Îndemnăm cetățenii să se informeze numai din surse oficiale, asigurându-i de întreaga noastră transparență. Alte decizii, precum și alte
date de interes, vor fi aduse la cunoștința publicului în cel mai scurt timp de la adoptare.

A consemnat: Mădălina Zamfir

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE