Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Imnul României, difuzat și în Dâmbovița, astăzi, la ora 17.00, prin megafoanele mașinilor de poliție!
28.03.2020, 12:31 pm

Imnul României a fost difuzat, astăzi, 28 martie, începând cu ora 17.00, în toată țara, prin megafonele mașinilor de Poliție, în semn de solidaritate cu medicii care luptă în spital cu pandemia de coronavirus și cu românii care respectă regulile și stau acasă.

Acțiunea a avut loc și în județul Dâmbovița.

,,Aceasta actiune, care se desfășoară la nivel național, este mesajul prin care îi asigurăm pe toti cetatenii ca suntem în stradă, pentru siguranța lor. Suntem pregătiți și avem capacitatea de a face față oricărei provocări. Totul va fi bine!", ne transmite Inspectoratul de Poliție Dâmbovița.

La rândul lor, cetățenii dâmbovițeni au fost emoționați de acțiunea oamenilor legii.

La o postare de pe o pagină de socializare cu videoclipul difuzat de IPJ Dâmbovița, reacțiile nu au întârziat să apară, de exemplu, din municipiul Moreni, respectiv, Viorica Roșu, a spus: ,,A fost impresionant!"

Crina Spânu, a trimis imediat un emoticon cu ,,Jos pălăria!".

Mioara Marinescu a scris : ,,A fost tulburator... dar si mobilizator .. mie mi-a facut bine chiar dacă am plâns puțin. Totdeauna plâng când aud imnul României. Mulțumim!"

Adrian Chivoiu a trimis, de asemenea, un emoticon prin care a exprimat felicitări, iar Gențiana Sacuiu a scris ,,Respect!".

Gestul oamenilor legii a ajuns imediat și la inima celor din Moreni, aflați la muncă peste hotare. Florina Dănilă din Moreni, stabilită acum la Paris, a spus ,,Ce emoționant!" după ce a văzut videoclipul cu acțiunea Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

Iată semne că acțiunea oamenilor legii a ajuns la inima cetățenilor, care au nevoie, în aceste zile, de încurajare și solidaritate în pofida distanțării sociale, necesară în actualul context epidemiologic.

Mulțumim oamenilor legii și tuturor celor aflați în linia întâi în lupta împotriva răspândirii COVID-19.

Mulțumim, Poliția Română!

Autor: Mădălina Zamfir

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE