Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Apel disperat pentru salvarea unui preot dâmbovițean!
28.03.2020, 2:27 pm

,,Familia preotului Botea Costin de la parohia Gura Bărbuleț trece printr-o încercare cruntă, întrucât ieri, 27 martie, în jurul prânzului, în casa părintelui s-a declanșat un violent incendiu, cauzat de explozia centralei termice.

Din nefericire, preotul a fost afectat de această nenorocire, suferind arsuri grave, pe 40% din corp.

Preotul Botea Costin este în prezent internat la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, însă mai dramatic este faptul că șansele de limitare a infectării rănilor suferite precum și de tratare, sunt minime, deoarece unitatea spitalicească nu are specializare în tratarea unor astfel de cazuri.

Întrucât Spitalul Clinic de Urgență, Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din București (Spitalul de Arși) refuză internarea preotului din cauza anchetei epidemiologice COVID-19, care se desfășoară în prezent, familia face un apel disperat către autorități, rugându-le să se implice pentru salvarea tânărului preot, prin internarea acestuia într-un spital din București sau din țară, care poate trata cazuri de o asemenea gravitate.

Urgența este maximă, întrucât fiecare oră pierdută înseamnă șanse mai mici de recuperare și vindecare!"a scris, pe Facebook, Vicarul Eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviștei, pr.dr. Ionuț Ghibanu.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE