Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Peste 100 de sancțiuni pentru nerespectarea restricțiilor de circulație, aplicate duminică, 26 aprilie, în Dâmbovița!
26.04.2020, 5:19 pm

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Dâmbovița, au fost desfășurate următoarele activități:
- au fost efectuate, de către polițisti și jandarmi, însoțiri pentru introducerea în carantină a 9 persoane;
- au fost efectuate, de către polițiști, 460 de verificări la persoane aflate în izolare la domiciliu;
- au fost constituite 124 de patrule, dintre care 62 mixte cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Dâmbovița “Mircea cel Bătrân”, care au acționat pentru verificarea respectării măsurii izolării la domiciliu, a interdicțiilor de circulație prevăzute prin ordonanțele militare cât și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

În activitățile desfășurate au fost angrenați 51 militari din cadrul M.Ap.N. și 125 de polițiști locali, au fost aplicate 104 sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea restricțiilor de circulație stabilite prin ordonanțele militare, în valoare totală de 255.000 lei.

De la debutul pandemiei, au fost aplicate 5.690 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor legale, în valoare de 9.665.515 lei.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița continuă să acționeze în sistem integrat, alături de jandarmi, militari și polițiști locali pentru respectarea prevederilor legale impuse pe perioada stării de urgență cât și pentru prevenirea și combaterea evenimentelor care ar putea afecta ordinea și siguranța publică.

Duminică, 26.04.2020, conform situației DSP Dâmbovița:se află în izolare la domiciliu:
- 357  persoane asimptomaticese află în carantină instituționalizată
- 195 persoanepersoane confirmate cu COVID-19, în total: 95 (conform INSP), în evidența DSP Dâmbovița existând 96 persoane confirmate, dintre care 15 persoane vindecate.
- persoane decedate de la debutul pandemiei: 5.

În ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni/acțiuni de către reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița (15 misiuni) și ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița (2 misiuni)  pentru transportul persoanelor către locațiile stabilite pentru izolare/carantină, transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport.

De asemenea, DSP Dâmbovița a efectuat  o misiune specifică, privind transportul probelor biologice recoltate, transmite CENTRUL JUDEȚEANDE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂAL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE