Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Acţiuni de intervenţie şi activităţi preventive ale ISU “Basarab I” Dâmboviţa, desfășurate în weekendul trecut!
04.05.2020, 7:23 am

În perioada 27 aprilie – 03 mai 2020, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 46 evenimente: 10 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti etc.), 11 incendii de vegetație, 8 acţiuni pentru asigurare zonă, 12 acţiuni pentru asistenţă persoane, o descarcerare persoană din autovehicul (în urma unui accident rutier) şi 4 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (două deblocări de ușă și două salvare de animale).

Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 173 cazuri medicale.

Având în vedere situația actuală, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului COVID-19, personalul Inspecţiei de Prevenire nu a desfăşurat controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituții publice și operatori economici din judeţ.

Personalul compartimentului avizare-autorizare a efectuat două controale de autorizare la o clădire de birouri și la o clădire de îngrijire sau cazare/adăpostire a copiilor preşcolari, elevilor, studenţilor. Au fost emise 4 avize de securitate la incendiu pentru clădiri de primire turistică, învăţământ, comerț și alimentaţie publică.

În această perioadă, ISU ”Basarab I” Dâmbovița a executat misiuni pentru: transportul persoanelor către locațiile stabilite pentru izolare/carantină, transportul persoanelor suspectate/confirmate a fi infectate cu COVID-19 la unități spitalicești, pentru spijinul DSP Dâmbovița în desfășurarea acțiunilor specifice, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și personalui care a participat la misiunile de transport, transmite COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE