Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

126 de dâmbovițeni, infectați cu Covid-19, până joi, 7 mai!
11.05.2020, 2:00 am

Joi, 7 mai, au fost constituite 144 de patrule ale Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, dintre care 57 mixte cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Dâmbovița “Mircea cel Bătrân”, care au acționat pentru verificarea respectării măsurii izolării la domiciliu, a interdicțiilor de circulație prevăzute prin ordonanțele militare cât și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

În activitățile lor, au fost sprijiniți și de polițiști locali (126), alăturându-li-se în sistem integrat și efective ale M.Ap.N. (51).

Aceștia acționează împreună pentru prevenirea și limitarea răspândirii noului coronavirus, dar și pentru a combate ilegalitățile de orice fel.au fost constituite 144 de patrule ale Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, dintre care 57 mixte cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Dâmbovița “Mircea cel Bătrân”, care au acționat pentru verificarea respectării măsurii izolării la domiciliu, a interdicțiilor de circulație prevăzute prin ordonanțele militare cât și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

În activitățile lor, sunt sprijiniți și de polițiști locali (126), alăturându-li-se în sistem integrat și efective ale M.Ap.N. (51). Aceștia acționează împreună pentru prevenirea și limitarea răspândirii noului coronavirus, dar și pentru a combate ilegalitățile de orice fel.au fost efectuate însoțiri pentru introducerea în carantină a 24 de persoane sosite din zonele de risc;au fost efectuate 595 de verificări la persoane aflate în izolare la domiciliu;de la debutul pandemiei, pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare, au fost aplicate 5.065 sancțiuni contravenționale.

Joi, 7 mai, conform situației DSP Dâmbovița, se află în izolare la domiciliu:
- 468 persoane asimptomatice
- se află în carantină instituționalizată 192 persoane
- persoane confirmate cu COVID-19, în total: 126 persoane
- persoane vindecate 40
- persoane decedate de la debutul pandemiei: 7.

În ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni/acțiuni de către reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița (18 misiuni) și ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița(5 misiuni) pentru transportul persoanelor către locațiile stabilite pentru carantină, transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport. De asemenea, reprezentanți ai DSP Dâmbovița au executat 7 misiuni specifice (ancheta epidemiologică, prelevare și transport probe).

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE