Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Pagubele cauzate de secetă la culturile agricole din Niculești, Corbii Mari, I.L.Caragiale, Butimanu, Morteni și Produlești, în atenția Prefecturii Dâmbovița!
14.05.2020, 3:56 am

Prefectul județului Dâmbovița a emis miercuri, 13 mai, alte trei ordine privind constituirea comisiilor de constatare și evaluare a pagubelor la culturile agricole din localitățile Butimanu, Morteni și Produlești.

Comisiile sunt formate din reprezentanți ai Direcției de Agricultură Dâmbovița, ai Agenției de Plăți și Intervenție în Agricultură Dâmbovița, ai ISU „Basarab I” Dâmbovița, precum și câte un reprezentant al UAT-urilor mai sus menționate.

În total, până în prezent, 12 rapoarte operative au fost întocmite și transmise de către comitetele locale pentru situaţii de urgenţă privind pagubele la culturile agricole, asociate fenomenului meteorologic de secetă pedologică.

Precizăm că pentru primele trei localități, pentru care au fost emise ordine în data de 11.04.2020, respectiv Niculești, Corbii Mari și I. L. Caragiale, comisiile au încheiat, în urma deplasărilor în teren, procesele verbale de constatare și evaluare a pagubelor la culturile agricole.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE