Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

194 persoane, confirmate cu Covid-19, până sâmbătă, 16 mai, în Dâmbovița!
18.05.2020, 10:22 am

Polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În cursul zilei de vineri, 15 mai a.c., 288 de polițiști din cadrul IPJ Dambovița și 117 polițiști locali au desfășurat, pe raza judetului, misiuni specifice.

Obiectivul tuturor este siguranța cetățeanului.

În contextul trecerii la starea de alertă, polițiștii și jandarmii acționează, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.

Sâmbătă, 16 mai, conform situației DSP Dâmbovița:
- se află în izolare la domiciliu (persoane rezultate din anchete epidemiologice): 373
- persoane asimptomaticese află în carantină instituționalizată: 199 persoane și 3 persoane în carantină la domiciliu
- se află în carantină instituționalizată: 199 persoane și 3 persoane în carantină la domiciliu
- persoane confirmate cu COVID-19, în total: 194 persoane
- persoane vindecate : 65
- persoane decedate de la debutul pandemiei: 11.

În ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni/acțiuni de către reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița (20 misiuni) și ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița (5 misiuni) pentru transportul persoanelor către locațiile stabilite pentru carantină, transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport. De asemenea, reprezentanți ai DSP Dâmbovița au executat o misiune specifică privind transportul probelor recoltate.Multumim tuturor celor care au înțeles că numai  împreună vom reuși să depășim această perioadă, transmite CENTRUL JUDEȚEANDE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂAL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE