Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

238 de dâmbovițeni, infectați cu Covid-19, până marți, 19 mai!
20.05.2020, 2:38 pm

La data de 18.05.2020, peste 240 de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat în sistem integrat, alături de jandarmi si polițiști locali, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

Astfel, au fost executate peste 150 de misiuni specifice, totodată, fiind efectuate și 805 verificări ale persoanelor aflate în izolare la domiciliu.

Obiectivul tuturor este siguranța cetățeanului.

În contextul trecerii la starea de alertă, polițiștii și jandarmii acționează, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.

Marți, 19 mai, conform situației DSP Dâmbovița:
- se află în izolare la domiciliu: 1.112 persoane asimptomatice
- se află în carantină instituționalizată : 158 persoane
- persoane confirmate cu COVID-19, în total: 238 persoane
- persoane vindecate : 76
- persoane decedate de la debutul pandemiei: 11.

În ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni/acțiuni de către reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița (4 misiuni) și ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița (7 misiuni) pentru transportul persoanelor către locațiile stabilite pentru carantină, transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport.
Multumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă, transmite CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE