Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

268 de cazuri cu COVID -19, în Dâmbovița, până miercuri, 27 mai!
28.05.2020, 5:59 pm

Miercuri, 27 mai, 275 de polițiști din cadrul IPJ DB au acționat în sistem integrat, alături de 120 de polițiști locali și de jandarmi, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19, fiind desfășurate misiuni specifice.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, au fost efectuate 1.320 de verificări la persoane aflate în izolare la domiciliu.

Totodată, o persoană a fost sancționată contravențional, cu amendă în cuantum de 2.000 de lei și a fost introdusă într-un centru de carantină pentru 14 zile, pentru nerespectarea măsurii de  izolare la domiciliu.

Inspectoratul Județean de Jandarmi Dâmbovița execută în continuare misiuni privind ordinea publică la locațiile de carantină.

Miercuri, 27 mai, conform situației DSP Dâmbovița:
- se află în izolare la domiciliu: 2.532 persoane asimptomatice
- se află în carantină instituționalizată: 23 persoane
- persoane confirmate cu COVID-19, în total: 268 persoane
- persoane vindecate : 95
- persoane decedate de la debutul pandemiei: 12.

În ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni/acțiuni de către reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița (5 misiuni) și ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița (3 misiuni) pentru transportul persoanelor către locațiile stabilite pentru carantină, transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport.

De asemenea, DSP Dâmbovița a executat 5 misiuni specifice privind transportul probelor biologice și efectuarea anchetelor epidemiologice.Multumim tuturor celor care au înțeles că numai  împreună vom reuși să depășim această perioadă, transmite CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE