Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Angajată a Primăriei Moreni, infectată cu Covid-19!
03.06.2020, 3:43 pm

Un nou caz de infectare cu COVID-19 a fost înregistrat în municipiul Moreni. Este vorba despre o salariată a Primăriei municipiului Moreni, care în prezent este internată la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

În conformitate cu normele în vigoare, DSP Dâmboviţa a demarat ancheta epidemiologică şi a dispus pentru toţi contacţii izolare la domiciliu.

În funcţie de rezultatele anchetei epidemiologice, autorităţile cu atribuţii în domeniu pot lua şi alte măsuri de protecţie şi siguranţă sanitară.

De asemenea, vă informăm că în cazul suspiciunii de infectare cu noul coronavirus a Viceprimarului municipiului Moreni toate testele efectuate au ieşit negative.

,,Din păcate, vă pot confirma infectarea unei angajate a Primăriei Moreni cu COVID-19.

Din momentul în care rezultatul testului a fost pozitiv, s-a făcut izolarea la domiciliu a contacţilor şi am dispus noi măsuri necesare pentru asigurarea protecţiei şi siguranţei tuturor salariaţilor – pe lângă cele luate până acum. În acest sens, se efectuează o nouă dezinfecţie cu biocide a întregii clădiri a instituţiei, precum şi a spaţiilor adiacente.

De asemenea, în privinţa siguranţei sanitare a cetăţenilor care vin la instituţia noastră pentru rezolvarea diverselor probleme măsurile luate sunt respectate fără nicio excepţie: mască de protecţie, măsurarea temperaturii, dezinfecţia mâinilor, circuite separate de intrare şi ieşire, distanţare socială. Fac încă o dată un apel la calm, responsabilitate şi la respectarea integrală a tuturor măsurilor de siguranţă şi protecţie dispuse de autorităţi. Numai astfel putem trece cu bine de această perioadă nedorită”, a declarat Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni.

Mentionam că, la Moreni au fost înregistrate, pană acum, patru cazuri cu Covid-19, fiind vorba de un angajat al unei fabrici din Găești și trei salariați ai Spitalului Municipal Moreni.

 

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE