Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Teste de antrenament pentru elevii claselor a IV-a, care vor să intre la colegiu
04.06.2020, 8:47 pm

Nu numai absolvenții claselor a VIII-a și a XII-a au emoții, ci și o parte dintre elevii claselor a IV-a care vor să urmeze anii de gimnaziu la un colegiu. 85 de elevi s-au înscris la Colegiul Național „Constantin Carabella” din Târgoviște, aceștia urmând să concureze pe 28 de locuri.

Proba scrisă este programată în data de 29 iunie, de la ora 11.00. Durata acesteia este de 45 de minute, distribuite astfel: familiarizarea cu subiectele – 5 minute, limba şi literatura română - 20 de minute și matematică - 20 de minute. Rezultatele vor fi afișate pe data de 30 iunie, la ora 12.00, iar contestațiile pot fi depuse pe 1 iulie, în intervalul orar 9.00 – 11.00. Afișarea rezultatelor finale va avea loc o zi mai târziu, la ora 12.00. Depunerea dosarelor pentru înscrierea în clasa a V-a a elevilor admiși se va face la secretariatul colegiului, până la data de 17 iulie. 

În această perioadă, elevii se pot antrena rezolvând modelele de teste de pe site-ul instituției de învățământ, www.carabella.ro.

Examenul se va desfășura cu respectarea tuturor normelor de igienă și prevenire a transmiterii și răspândirii Sars-Cov-2.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE