Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Peste 200 de kilometri de drumuri județene, asfaltați anul acesta, promite Consiliul Județean Dâmbovița!
25.06.2020, 5:30 pm

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, și vicepreședintele Alin Manole au efectuat o vizită de lucru în comuna Moroeni, alături de primarul localității, Laurențiu Moraru, pentru a constata stadiul și ritmul lucrărilor realizate în cadrul proiectului „Covor bituminos pe DJ 714A Pucheni - Cabana Căprioara”.

Prin acest proiect, derulat de Consiliul Județean Dâmbovița, se urmărește realizarea de lucrări de asfaltare pe 3,40 km din drumul menționat.

Investiția se înscrie în programul de lucrări de întreţinere periodică a drumurilor judeţene prin covoare bituminoase (lot II) și se ridică la valoarea de 1.360.819 lei.

În cadrul lotului II, din care face parte și segmentul DJ 714A Pucheni - Cabana Căprioara, vor fi turnate covoare asfaltice pe 19,725 km de drumuri județene, în baza unui contract de lucrări cu valoarea de 6.644.244,65 lei, fără TVA.

Prin proiectele de infrastructură întreprinse de Consiliul Județean Dâmbovița, în acest an, vor fi asfaltați aproximativ 220 de km de drumuri județene.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE