Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Emil Lassaria, Florentina Ene Martin, Ilie Ghergu și Bogdan Ciuclaru au vorbit cu elevii despre pasiunile lor
11.12.2020, 6:36 pm

Colegiul Național „Constantin Carabella” din Târgoviște a organizat, în această după-amiază, dezbaterea online „Pasiunea mea, sănătatea mea”. Aceasta a reunit peste 50 de elevi de la instituția amintită și de la alte două școli partenere din municipiu: Școala „Radu cel Mare” și Școala „Prof. Paul Bănică”.

Participanții au discutat despre dreptul la sănătate, pornind de la situația epidemiologică actuală, punându-se însă accentul pe importanța dezvoltării pasiunilor și abilităților personale ca o soluție pentru combaterea stresului și stărilor de anxietate ori deprimare.

La dezbatere, au fost invitați actorul Ilie Ghergu de la Teatrul „Tony Bulandra”, psihologul Florentina Ene Martin - una dintre realizatoarele emisiunii „La psiholog” de la Radio Minisat, producătorul și prezentatorul radio Bogdan Ciuclaru de la Digi FM și DJ-ul și producătorul muzical Emil Lassaria. Ei au vorbit despre pasiunile lor și cum îi ajută acestea să treacă peste momentele dificile, iar participanții le-au adresat întrebări.

În plus, elevii de la Școala „Radu cel Mare” au prezentat desene realizate de ei cu mesaje pozitive, optimiste. Nu au lipsit momentele artistice, dar nici povestirile emoționante.

Radio Minisat a fost partener media.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE