Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

26 ani de Radio Minisat
15.03.2021, 6:59 pm

Zi aniversară pentru Radio Minisat! Astăzi, se împlinesc 26 de ani de la prima emisie. Din păcate, ca și anul trecut, această aniversare este umbrită de pandemia de Covid 19, dar sperăm că următoarea ne va găsi într-o conjunctură favorabilă.

Primul radio privat din Dâmboviţa a fost lansat în eter pe 15 martie 1995, Radio MINISAT devenind în timp, prin calitatea programelor sale şi prin evenimentele pe care le-a organizat, un adevărat brand târgoviştean. De la început şi până acum, am condus autoritar piaţa radio locală formând generaţii de ascultători în spiritul ritmului energic şi pozitiv pe care l-am impus. Am organizat ani la rand concerte de pomină cu cele mai tari trupe, cei mai tari artisti si cel mai numeros public, am adus pentru prima oară în Targoviste o trupă din strainatate – The Underdog Project, “am comis” nenumărate campanii, unele mai inovatoare ca altele, am organizat super petreceri în cluburi sau ne-am raliat unor initiative demne de toată lauda.

Una peste alta, în studioul clasic, în studioul “decapotabil” de pe blocul-plajă MINISAT, în cabina de sticlă “cu ecran plat”, în Piata Tricolorului, la tine în clasă, la tine în casă sau oriunde ne-am mai întâlnit, printre muzici, printre prieteni, printre colegi, amuzându-ne, surprinzându-te, încântându-te, încercând să doborâm recorduri, ne-a plăcut să te avem aproape si să simțim că apreciezi strădania si inventivitatea noastră.

Astăzi, într-o zi pe care ne-am fi dorit-o festivă, ne gândim, în primul rând, la ascultătorii noștri care ne-au însoțit cu răbdare, cu entuziasm, cu fidelitate mai bine de un sfert de veac. Vă mulțumim pentru susținere, vă apreciem și laudele, dar și criticile care ne ajută să fim mai buni. Ne dorim să aveți parte de sănătate, să nu vă pierdeți optimismul și entuziasmul, să stați cu urechea pe noi și să depășim cu bine, împreună, cea mai complicată și imprevizibilă perioadă din existența noastră. La mulți ani ascultătorilor noștri! La mulți ani, Radio Minisat!

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE