Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Worshop de robotică, la Colegiul Carabella
18.10.2021, 9:56 pm

Echipele de robotică Under Construction și Phantom Robotics de la Colegiul Național "Constantin Carabella" din Târgoviște au organizat, la sfârșitul săptămânii trecute, un workshop destinat elevilor înscriși ca voluntari, în acest sezon. Tema acestei activități cuprindea asimilarea de noi informații sau îmbunătățirea celor deja căpătate în domeniul 3D design, print și a modului de a lucra în Autodesk Fusion 360, în care se pot crea schițe și modele de obiecte necesare departamentului de mecanică și nu numai, respectiv Ultimaker Cura, care, cu ajutorul unei imprimante 3D, transformă în realitate lucrarea din Autodesk Fusion 360.

Subiectul descris poate părea complicat, însă gazda workshop-ului, unul dintre cei mai experimentați membri ai echipelor pe acest departament, a transmis celor 15 voluntari toate informațiile într-un mod practic și prietenos. Așadar, pe parcursul a două ore, aceștia au avut șansa de a învăța nu numai comenzile de bază în aceste programe, ci și cum să realizeze un obiect simplu, personalizat chiar de ei.

Membrii echipelor afirmă că workshop-ul a fost un real succes, căci elevii participanți au reușit să-și creeze, la sfârșitul activității, câte un breloc simplu, pe care l-au prezentat atât gazdei, cât și celorlalți membri, adresând constant întrebări despre cum ar putea să își îmbunătățească produsul.

Drept mulțumire pentru implicarea lor în eveniment, dar și pentru munca depusă, echipele au decis să-i răsplătească pe voluntari, oferindu-le fiecăruia brelocul său personalizat, printat pe baza modelului pe care l-au partajat membrilor.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE