Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Liceenii de la Petru Cercel Târgoviște au marcat Ziua Națională prin Hora Unirii!
02.12.2021, 10:01 pm

      Manifestări inedite, de „1 DECEMBRIE” Ziua Națională a României, la Liceul Teoretic ,,Petru Cercel" Târgoviște, la biblioteca liceului. Activitatea s-a încadrat în evenimentele dedicate zilei de „1 DECEMBRIE” – „Ziua Națională a României”.

      ,,Evenimentul a început cu intonarea Imnului de stat al României „Deșteaptă-te Române!” Activitatea a fost organizată de către profesor de istorie, Ionuț Țuțuianu, bibliotecar, Gabriela Stroescu, și director al liceului târgoviștean, Ana-Maria Gheorghe.

       Marcarea Zilei Naționale la ,,Petru Cercel" Târgoviște s-a desfășurat sub forma unui concurs de poezie patriotică dedicată zilei de „1 Decembrie – Ziua tuturor românilor”, la care au participat elevii clasei a XI-a E, profil uman/specializarea Filologie, în Sala de Lectură a bibliotecii Liceului Teoretic „Petru Cercel” Târgoviște.
     
     Elevii participanți au conștientizat importanţa cunoaşterii acestor evenimente desfășurate la acele momente, făcând parte din istoria României, și s-au remarcat atât prin buna pregătire a concursului cât și prin implicarea în discuții, adresarea unor întrebări și interesul deosebit manifestat față de activitatea desfășurată. Liceenii şi-au aprofundat aceste cunoștințe pentru o mai bună comunicare și mai eficientă în orice context.
   
      Ziua Națională a României a fost marcată astfel, într-un mod original, dar, mai ales, cu mult suflet de către elevii Liceului Teoretic ,,Petru Cercel" Târgoviște. Elevii au purtat ia tradițională și s-au prins într-o Horă a Unirii", după cum ne-a transmis unul dintre organizatorii evenimentului, bliotecar, Gabriela Stroescu.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE