Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Târgoviște: Zeci de elevi și profesori discută, astăzi, despre informare, dezinformare și fake news
10.12.2021, 10:34 am

Colegiul Național „Constantin Carabella” din Târgoviște marchează, astăzi, Ziua Internațională a Drepturilor Omului printr-o amplă dezbatere la care participă elevi și cadre didactice din cinci instituții de învățământ. Întâlnirea are loc în mediul online și își propune să aducă în discuție dreptul la informare și consecințele lipsei de informare sau capcanele dezinformării, știrilor false sau manipulării. Dezbaterea cu titlul “Unde este adevărul?” face parte din proiectul “InforMAREA - problemă?”, care mai cuprinde și un concurs de desene pentru gimnaziu și eseuri pentru liceu.

Vor participa în calitate de invitați la discuții: Bogdan Oprea, cadru didactic universitar la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea București, Bogdan Ciuclaru – jurnalist, realizator și producător la Digi FM și Ștefania Nicolaescu – redactor știri la Radio Minisat.

În acest proiect, ajuns la a patra ediție, sunt implicate, alături de Carabella, Liceul Teoretic “Petru Cercel”, școlile generale “Radu cel Mare”, “I. Al. Brătescu Voinești” și “Prof. Paul Bănică” din Târgoviște, Inspectoratul Școlar Dâmbovița, iar, ca de obicei, Radio Minisat este partener media.

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE