Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Elevii Liceului SPIRU HARET Târgoviște acționează pentru combaterea schimbărilor climatice!
13.12.2021, 1:43 am

Elevii și profesorii de la Liceul Tehnologic ,,Spiru Haret" Târgoviște s-au decis să acționeze pentru combaterea schimbărilor climatice. Primul pas a fost făcut prin activități de informare a elevilor cu privire la pericolul schimbărilor climatice și conștientizarea unei implicări active din partea oamenilor pentru un viitor mai bun.

Astfel, problematica schimbărilor climatice a fost dezbătută în cadrul unor activități de informare la Liceul Tehnologic ,,Spiru Haret" Târgoviște, cu prilejul marcării SĂPTĂMÂNII  EDUCAȚIEI GLOBALE 2021.

Activitățile cu tema „Acționăm împreună pentru o viață mai bună!” au avut ca scop informarea elevilor asupra problematicii schimbărilor climatice și conștientizarea unei implicări active din partea omenirii pentru asigurarea unei vieți de calitate în viitor.

Au avut loc prezentări PPT, vizionare film documentar, realizare de postere, aplicare de chestionare, dezbateri, discuții.

Totodată, s-au organizat activităti sportive- fotbal, tenis de masa, badminton, cu tema: „Să câștige cel mai bun, să predomine fair-play-ul!”

Scopul activităților a fost promovarea atitudinii de fair-play între elevi și pregătirea elevilor pentru a fi cetățeni buni într-o lume mai bună, informează coordonator activități extrașcolare, Ana Maria Nițiguș, profesor la Liceul Tehnologic ,,Spiru Haret" Târgoviște..

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE