Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

La TINEri este Puterea, ateliere de dezvoltare personală și orientare profesională la Liceul Tehnologic Spiru Haret Târgoviște!
13.12.2021, 2:02 am

Elevii Liceului Tehnologic ,,Spiru Haret" Târgoviște sunt consiliați cu privire la viitoarea lor carieră profesională, fiind sprijiniți, totodată, să se dezvolte personal cu ajutorul Asociației The Social Incubator în cadrul proiectului - La TINEri este Puterea! Astfel, la Liceul Tehnologic „Spiru Haret” Târgoviște s-au organizat ateliere online de dezvoltare personală și orientare profesională pentru elevii din anii terminali: XIIS, XIA, XIB, XIC. La activități, alături de elevi au fost și profesorii diriginți.

Activitățile au fost organizate de către Asociația The Social Incubator, în cadrul proiectului ”La TINEri este Puterea”.

Acest proiect este un program local, parte a iniţiativei #YouthEmpowered, lansată de Grupul Coca-Cola HBC, având ca obiectiv creşterea şanselor tinerilor cu vârste între 18 şi 25 de ani, din categoria NEET (Not Employed, in Education or Training) de a deveni activi pe piaţa muncii din România.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE