Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

De luni, restricții temporare de circulație pe Bulevardul „ Regele Carol I”
25.02.2022, 3:55 pm

Primăria Municipiului Târgoviște anunță că pe Bulevardul „Regele Carol I” vor fi instituite restricții temporare de circulație, pentru realizarea lucrărilor de reabilitare și modernizare. De luni, 28 februarie până la data de 14 martie va fi interzisă circulația tuturor categoriilor de vehicule între sensul giratoriu din zona Gării și sensul giratoriu de la intersecția cu Bulevardul „I.C Brătianu”. Restricția nu se aplică riveranilor.

Intervențiile presupun refacerea integrală a părții carosabile, inclusiv a terasamentului, turnarea a două straturi de asfalt, dar și refacerea trotuarelor, inclusiv înlocuirea bordurilor existente, deteriorate, cu borduri de granit, se arată într-un comunicat de presă al instituției.

Lucrările de reabilitare și modernizare care vizează Bulevardul „Regele Carol I” fac parte dintr-un proiect mai amplu, realizat cu ajutorul fondurilor europene, care prevede, în linii mari, reabilitarea de străzi în lungime de 5,4 km (Bulevardele „Mircea cel Bătrân” și „Regele Carol I”, Strada Lt. Stancu Ion, Strada Gării, precum și pasajul peste calea ferată, pe DN 72, de lângă Complexul Pavcom), modernizarea stațiilor de călători și construcția a trei stații de capăt de traseu.

De asemenea, în cadrul aceluiași proiect se construiește, în momentul de față, un depou situat pe Strada „Calea Ialomiței” și vor fi implementate sisteme integrate de management al transportului public local.

În perioada imediat următoare vor debuta și lucrările de reabilitare a Bulevardului „Mircea cel Bătrân”, ca parte integrantă a proiectului menționat, se mai precizează în comunicatul Primăriei Municipiului Târgoviște.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE