Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

În aprilie, încep înscrierile la școală!
23.03.2022, 9:19 pm

Ministerul Educației a anunțat că înscrierea la clasa pregătitoare, pentru anul școlar 2022-2023, va începe la data de 11 aprilie. Ordinul care include calendarul, actele necesare și criteriile de departajare a fost publicat, ieri, în Monitorul Oficial. Școlile vor anunța locurile disponibile până pe 28 martie.

În această perioadă, școlile încearcă să promoveze oferta educațională, astfel încât părinții să știe ce activități vor desfășura micii școlari din toamnă. În ultimii ani, au ajuns la mare căutare clasele step by step, atât pentru modul mai relaxat în care se desfășoară activitățile educative, cât și pentru programul prelungit, avantajos pentru părinții care nu au cu cine să-și lase copiii până când își termină ei programul de lucru.

În Târgoviște, Școala Gimnazială „Prof. Paul Bănică”, una dintre școlile cu cea mai lungă tradiție în programele step by step, de 20 de ani, va avea două clase cu această alternativă educațională și una de învățământ tradițional. La gimnaziu, părinții pot opta pentru o clasă cu predare intensivă a limbii engleze sau una cu profil sportiv, handbal sau fotbal. De asemenea, școlile manifestă flexibilitate în alegerea disciplinelor opționale sau încearcă să atragă prin dotări.

Părinții vor afla rezultatele repartizării între 11 și 12 mai.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE