Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Patru elevi din Dâmbovița, la Olimpiada Națională de Limba și literatura română, găzduită de Târgoviște! Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, i-a felicitat pe olimpici!
19.04.2022, 9:05 pm

Reședința județului Dâmbovița, Târgoviștea, și-a deschis luni, 18 aprilie, porțile pentru Olimpiada Națională de Limba și literatura română. 

Evenimentul găzduiește aproximativ 270 de elevi și profesori din toată țara, la care se adaugă 130 de profesori și elevi organizatori, voluntari din județul Dâmbovița. 

Din cei 188 de elevi participanți la olimpiada națională, 4 sunt dâmbovițeni. Prezent la deschiderea competiției naționale, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a ținut să-i felicite pe oaspeții veniți în județul nostru, dar și pe elevii care reprezintă Dâmbovița la Olimpiada Națională de Limba și literatura română, găzduită de Târgoviște:

Reședința județului Dâmbovița este, de luni, 18 aprilie, gazda Olimpiadei Naționale de Limba și literatura română pentru gimnaziu.

188 de elevi din toată țara participă la această olimpiadă, alături de ei fiind și cele 43 de cadre didactice însoțitoare.

I-am felicitat pentru tot ceea ce au realizat până acum și le-am mulțumit părinților și profesorilor lor pentru că le-au insuflat atât dragostea, cât și respectul pentru limba și literatura română. De asemenea, felicitările mele merg către cei patru elevi dâmbovițeni care participă la acest concurs Pațanghel Alexia Camelia - Școala Gimnazială Nr.2 Lungulețu (clasa a V-a);  Stancu Timeea Elena - Colegiul Național “Constantin Cantacuzino” Târgoviște (clasa a VI-a); Maziliu Mario Daniel - Colegiul Național “Vladimir Streinu” Găești (clasa a VIII-a); Neacșu Alexandra Elena - Colegiul Național “Constantin Cantacuzino” Târgoviște (clasa a VIII-a). SUCCES! Vă ținem pumnii!", a mai transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan. 


A consemnat: Madalina Zamfir

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE