Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

După Olimpiada Națională de Limba și literatura română, etapa națională, Târgoviștea este, din nou, gazda unei competiții naționale! Astăzi, în cetatea de scaun, începe Olimpiada Națională de Pedagogie-Psihologie!
26.04.2022, 1:36 pm

Târgoviștea este și în Săptămâna Luminată o capitală a educației naționale.  După Olimpiada de Limba și literatura română, etapa națională, desfășurată cu succes, nu mai departe de săptămâna trecută, începânde de marți, 26 aprilie, în vechea cetate de scaun are loc Olimpiada Națională de Pedagogie-Psihologie.

,,Colegiul Național Pedagogic „Constantin Cantacuzino” Târgoviște găzduiește începând de marți, 26 aprilie 2022 și până  vineri, 29 aprilie, Olimpiada Națională de Pedagogie-Psihologie pentru licee pedagogice.

,,Vor participa la proba orală a competiției cei 66 de elevi care au obținut cel puțin 85 de puncte la proba scrisă susținută luni,18 aprilie 2022. Concurenții de azi, dascălii României de mâine, vor demonstra că au competențe de analiză, de interpretare și de corelare cu practica a conținuturilor psihopedagogice. Județul Dâmbovița are 3 reprezentanți la această etapă finală a olimpiadei, elevi de la specializarea învățător-educatoare, clasele a IX-a, a X-a și a XI-a.  

Această ultimă etapă a olimpiadei se va deschide oficial, miercuri, 27 aprilie 2022, începând cu ora 9.00, la Centrul Internațional de Conferințe al Universității Valahia din Târgoviște, iar festivitatea de premiere se va desfășura joi, 28 aprilie 2022, orele 14.00, la Cinematograful Independența din Târgoviște. 

Fiți alături de noi și de partenerii cu tradiție în educație și formare la acest eveniment semnificativ pentru învățământul pedagogic românesc!, se arată într-un comunicat de presă trimis la redacție de către Colegiul Național ,,Constantin Cantacuzino" Târgoviște.

A consemnat: Mădălina Zamfir

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE