Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Finanțare nerambursabilă de la Consiliul Județean Dâmbovița pentru proiectele ONG-urilor
19.05.2022, 4:28 pm

19 proiecte din domenii ca sport, tineret, promovarea turismului și protecția mediului, educație civică și social beneficiază de finanțare nerambursabilă din partea Consiliului Județean Dâmbovița. Printre acestea, se află și două proiecte care vin în sprijinul elevilor Colegiului Național „Constantin Carabella”: organizarea unei tabere de robotică și amenajarea unui studio radio-școală, pentru elevii pasionați de jurnalism. Totodată, Școala Coresi din Târgoviște primește finanțare pentru organizarea Concursului Național de Educație Rutieră - Trofeul Coresi, ajuns la a XXIII-a ediție.

Astăzi, reprezentanții ONG-urilor ale căror proiecte au fost aprobate au participat la ceremonia de semnare a contractelor de finanțare, suma totală aprobată fiind de peste 432.000 de lei, dintr-un buget alocat, pentru această sesiune, de 600.000 de lei.

La acest eveniment, au participat președintele Consiliului Județean - Corneliu Ștefan, vicepreședinții - Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, șeful Serviciului Tineret, Sport, Turism, Asociații, Fundații, Coordonare Societăți Comerciale - Claudiu Mănescu, reprezentanții organizațiilor beneficiare, precum și alți reprezentanți ai Consiliului Județean Dâmbovița.

„Pentru mine, un astfel de eveniment nu poate fi decât un moment de bucurie, deoarece semnarea contractelor de finanțare pentru aceste inițiative înseamnă că un număr important de activități din domeniile sportului, tineretului, turismului, protecției mediului, educației civice au primit șansa de a fi implementate, iar, prin aceasta, visurile acelora care le-au gândit, dar și ale celor care vor participa la implementarea lor vor putea deveni realitate”, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan. „Sunt convins că dumneavoastră - inițiatorii, cei care vă veți implica în realizarea acestor proiecte, dar și grupurile-țintă ale acestor proiecte - sunteți ambasadori potriviți în ceea ce privește promovarea județului Dâmbovița, iar pentru acest lucru vă mulțumesc. Vă urez mult succes!”, a adăugat Corneliu Ștefan.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE