Minisat Explorer
Sergiu Dumitru

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Schimb interșcolar finanțat de Uniunea Europeană la Grădinița Nr.1 Târgoviște
11.07.2022, 6:09 pm

În perioada 27 - 30 iunie 2022, a avut loc cea de-a patra activitate de învățare-predare- formare, din cadrul proiectului de schimb interșcolar finanțat de Comisia Europeană prin Programul Erasmus +, KA229, ”MY WORLD- YOUR WORLD-OUR WORLD”, activitate desfășurată la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1, Târgoviște, Dâmbovița, România. Proiectul este coordonat de către Ysgol y Llys, UK și a fost aprobat pentru o perioadă de 24 luni, însă din cauza situației pandemice a fost prelungit cu 12 luni, urmând a se finaliza în luna septembrie a acestui an. Parteneri în cadrul acestui proiect sunt: Escola Pla de les Vinyes, Spania, Școala Gimnazială Lucieni, Grădinița cu Program Prelungit nr.1 Târgoviște, România.
Scopul proiectului îl reprezintă dezvoltarea înțelegerii problemelor ecologice locale și globale, astfel încât copiii să poată face diferența dintre propriile comunități locale și cea mondială, îmbogățirea cunoștințele copiilor despre problemele de mediu ale lumii moderne astfel încât să își poată dezvolta propriile răspunsuri la problemele cu care se confruntă omenirea.
La cea de-a patra activitate de învățare-predare-formare, au participat un număr de 19 cadre didactice din cele trei țări partenere în proiect: UK, Spania și România. Grădinița cu PP nr.1 Târgoviște a fost reprezentată de director prof. Nistor Alice, prof. coordonator Florina Popescu, prof. Mihaela Gavrilă, prof. Alina Stoian, prof. Mihaela Grecu, prof. Diana Rusu, prof. Ana Oprea și prof. Carmen Zaharia, prof. Ciobanu Monica.
Activitatea de predare – învățare – formare s-a finalizat cu un spectacol, oferit de ansamblul ”Codrulețul”, Palatul copiilor din Găești, sub coordonarea prof. Grigore Marian care a cuprins momente artistice din folclorul românesc, cât și un moment de balet, oferit de Denisa Petre și un moment de interpretare la vioară, oferit de Andreea Rusu, în trecut, preșcolari ai Grădiniței cu P.P. Nr. 1.

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE