Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Trei bărbați au fost reținuți după scandalul izbucnit, marți, la Târgoviște
13.07.2022, 4:07 pm

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 46 de ani, au fost reținuți pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce ar lovit mai multe persoane, între care și forțe de ordine, la înmormântarea fetei de 13 ani, ucisă în urma unui accident rutier petrecut în data de 7 iulie 2022.
Potrivit Inspectoratului de Poliție Dâmbovița, în urma cercetărilor efectuate și administrării probatoriului în cauză, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, față de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 46 de ani.
„Aceștia sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de ultraj, faptă prevăzută de art. 257 din Codul Penal, cu referire la prevederile infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută de art. 193 din Codul Penal, și tulburarea ordinii si linistii publice, faptă prevăzută de art. 371 din Codul Penal. Cei trei au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița, urmând ca astăzi, 13 iulie, să fie prezentați Judecătoriei Târgoviște, pentru dispunerea unor măsuri preventive. În cauză, se continuă cercetările, în vederea dispunerii măsurilor procedurale prevăzute de lege”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.
În data de 7 iulie, un șofer în vârstă de 22 de ani a lovit mortal o fată de 13 ani care traversa strada pe trecerea de pietoni. La înmormântarea fetei, cei trei bărbați ar fi făcut scandal şi ar fi agresat mai multe persoane când au aflat că polițiștii ar fi interzis cortegiului funerar intrarea pe strada unde locuieşte tânărul care a provocat accidentul mortal.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE