Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Școală de vară, în tinda bisericii!
12.08.2022, 10:01 pm

Astăzi, s-a încheiat Școala de vară din tinda bisericii „MAICA DOMNULUI – OCROTITOAREA COPIILOR”,  Ediția I, manifestare inițiată de profesor Maria Ceauș și de părintele Iulian Petrescu. Timp de cinci zile, au avut loc diverse ateliere, care s-au bucurat de aprecierea copiilor: „Micul meșter olar”, „Să mărgelim”, „Muntele Virtuților” - pictură pe piatră, „Be green-Rondoul prieteniei” - plantare de flori, „Atelier de copt prescuri”, „Micul meșter iconar” – pictură de icoane pe sticlă și „La clacă” - atelier de cusut.

Școala de vară a fost organizată de Școala Gimnazială „Prof. Paul Bănică” și de  Biserica "Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil" din Târgoviste, în parteneriat cu școlile gimnaziale: „Luna” din judetul Cluj, "George Emil Palade" din Buzău, Liceul Tehnologic Topoloveni, Școala Gura Ocniței, Gimnaziul Nr. 47 "Viorel Găină" Tohatin - Chișinău, Liceul Teoretic "Nicolae Donici" din satul  Dubăsarii Vechi, Raionul Criuleni din Republica Moldova.

De asemenea, au fost partenere în proiect și parohiile "Sfântul Mare Mucenic Gheorghe" Samboleni și "Sfântul Mare Mucenic Dimitrie"  Gligorești - județul Cluj, "Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil" Inuri - județul Argeș și bisericile din Republica Moldova: "Sfântul Arhanghel Mihail"  Dubăsarii Vechi și "Sfânta Cuvioasă Parascheva" Tohatin.

Manifestarea s-a desfășurat în cadrul proiectului etwinning “Împreună de sărbători”, inițiat de profesoarele Maria Ceauș din România și Rodica Vrancea din Republica Moldova.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE