Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Inundații în Dâmbovița în urma precipitațiilor abundente
22.08.2022, 1:32 pm

În urma precipitațiilor abundente înregistrate în ultima perioada, pârâul Ialomicioara, un afluent al râului Ialomița, a ieșit din matcă și a inundat căile de acces, ferma de cai și gospodării din orașul Fieni, cartier Costești, precum și gospodarii din comuna Runcu sat Bădeni, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dâmbovița.
De asemenea, a fost rupt de apă și un branșament de gaze de la o gospodărie.
Pentru gestionarea situației înregistrate au fost mobilizate forte de intervenție cu 3 autospeciale de intervenție și 3 motopompe. Pentru remedierea avariei la instalația de gaze a acționat o echipă a operatorului de gaze. Pompierii împreună cu personal din cadrul fermei de cai au evacuat 17 cai într-o zonă mai înaltă, grajdurile fiind inundate.
Au fost inundate 20 de gospodării în oraș Fieni, cartier Costești și 5 gospodării în satul Bădeni.
Se acționează în teren pentru evacuarea apei din 3 gospodării unde a intrat în locuințe sau beciuri. De asemenea, în zona acționează personal de la Primăria Fieni cu unelte și un buldoexcavator pentru curățarea și debocarea șanțurilor de deșeurile lemnoase și aluviunile aduse de apă, mai precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dâmbovița.

SN

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE