Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Astăzi, 10 septembrie, a avut loc festivitatea de deschidere a proiectului Roboți în tabără, cu finanațare de la Consiliul Județean Dâmbovița!
10.09.2022, 6:37 pm


Un proiect inedit și tot atât de interesant care se adresează elevilor pasionați de informatică a demarat astăzi, 10 septembrie 2022, în județul Dâmbovița. Astfel, roboții s-au reunit în tabără în Munții Bucegi ca urmare a realizării unui proiect inițiat de către Liviu și Monica Riza, profesori ai Colegiului Național ,,Constantin Carabella" Târgoviște, mentori ,,Phantom Robotics" și Asociația ,,Noi Zidim Viitorul". Proiectul a primit finanțare de la Consiliul Județean Dâmbovița.


       Deschiderea evenimentului s-a bucurat de participarea doamnei Inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, profesor Ileana Nicolăescu. Într-o postare pe Facebook, doamna Inspector general a precizat:

       ,,Astăzi, 10 septembrie 2022, am fost onorată să particip la festivitatea de deschidere a Proiectului "Roboți în tabără". Proiectul este finanțat de Consiliul Județean Dâmbovița și se desfășoară în perioada 9-11 septembrie la Hotel Gâlma.
     Participă  opt echipe din toată țara, 50 elevi:
- WattsUp - Colegiul Național Dinicu Golescu (Câmpulung Muscel);
- Bionic Royals - Colegiul Național Mircea cel Bătrân (Rm. Vâlcea);
- Phantom - Colegiul Național Constantin Carabella (Târgoviște);
-UnderConstruction - Colegiul National Constantin Carabella (Târgoviște);
- ERCAST2020 - Liceul Tehnologic Energetic Elie Radu (Ploiești);
- 4D- ROBOTICS - Colegiul Național Zinca Golescu ( Pitești);
- SkyLine - Colegiul Național Ienăchiță Văcărescu ( Târgoviște);
- Brute-Force- Robotics - C.N. Gib. Mihaescu (Drăgășani).

   Echipajele de robotică au beneficiat de o tabară la munte cu ocazia lansării noii teme a competiției FIRST Tech Challenge. Mulțumim Cosiliului Județean Dâmbovița pentru finanțarea acestor proiecte!", a mai transmis doamna Inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, Ileana Nicolăescu.


A consemnat: Mădălina Zamfir

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE