Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Coliziune între două tiruri și un autoturism la Cojasca, trei persoane rănite. Unul dintre tirurile implicate transportă substanțe periculoase. Circulația este blocată pe ambele sensuri
13.09.2022, 3:49 pm

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița informează că, marți după-amiază, pe DN 1A între localitățile Butimanu și Cojasca, s-a produs o coliziune între două tiruri și un autoturism. |Trei persoane primesc îngrijiri medicale, iar circulația este blocată pe ambele sensuri de deplasare.
ISU Dâmbovița precizează că forțele de interventie au fost suplimentate cu o autospecială si containerul multirisc de la Detasamentul Târgoviște și un echipaj CBRN de la Unitatea Specială de Intervenție în Situații de Urgenta Ciolpani. Sunt înregistrate scurgeri de substanțe periculoase din recipientele transportate de unul dintre autotrenuri. Se deplasează la locul accidentului și comisari ai Gărzii de Mediu în vederea dispunerii măsurilor din competență. Au fost luate măsuri pentru asigurarea zonei si evacuarea persoanelor din zona accidentului.
 O persoana, un bărbat de 62 de ani a fost preluat de un echipaj SAJ Dâmbovița și este transportat la spital.

SN

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE