Minisat Explorer
Sergiu Dumitru

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

12 persoane reţinute pentru proxenetism, în urma unor percheziţii făcute la Târgovişte şi în patru comune din Dâmbovița
19.09.2022, 3:08 pm

12 persoane au fost reţinute pentru proxenetism, în urma unor percheziţii domiciliare făcute de poliţişti în municipiul Târgovişte şi în patru comune. Suspecţii ar fi exploatat sexual mai multe femei, în perioada 2016-2022.
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, la data de 18 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, cu sprijinul luptătorilor serviciilor pentru acțiuni speciale din județele Giurgiu, Brașov, Prahova și Teleorman, au efectuat 13 percheziții domiciliare, în municipiul Târgoviște, comunele Aninoasa, Văcărești, Bucșani și Băleni.
În urma descinderilor, polițiștii au indisponibilizat 14 telefoane mobile, 2.100 de franci elvețieni, 13.500 de lei, 1.050 de euro, bijuterii, documente, înscrisuri și două pistoale de autoapărare supuse autorizării.
Totodată, s-a dispus măsura indisponibilizării în cazul a 10 autovehicule și măsura asigurătorie a sechestrului pentru 6 case, 2 apartamente și 11 terenuri intravilane.
De asemenea, polițiștii au pus în executare 13 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la sediul poliției, pentru audieri.
În urma cercetărilor, față de 12 bănuiți a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca, astăzi, 19 septembrie, să fie prezentați magistraților, pentru dispunerea unor măsuri preventive.
Aceștia sunt bănuiți că, în perioada 2016-2022, ar fi exploatat sexual mai multe persoane de sex feminin.
Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea procurorului de caz, pentru comiterea infracțiunilor de proxenetism și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.
În cauză, s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

SN

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE