Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Informare meteorologică până miercuri seară. Sunt așteptate precipitații moderate cantitativ, ninsori la munte, intensificări ale vântului
09.01.2023, 4:34 pm

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o INFORMARE METEOROLOGICĂ valabilă în intervalul: 09 ianuarie, ora 18.00 – 11 ianuarie, ora 18.00. Sunt vizate fenomene de precipitații moderate cantitativ, ninsori la munte, intensificări ale vântului.
„ În intervalul menționat aria ploilor se va extinde și va cuprinde toată țara. În jumătatea sudică se vor acumula cantități de apă ce vor depăși pe arii restrânse 20...25 l/mp și izolat 40 l/mp. În zonele de munte vor fi precipitații mixte, iar la altitudini de peste 1600 m vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă, mai consistent în Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură.
Temporar vântul va avea intensificări pe tot parcursul intervalului în majoritatea zonelor, cu viteze în general de 45...55 km/h. În zona montană înaltă rafalele vor fi de 60...80 km/h cu viteze mai mari, de peste 90 km/h în noaptea de luni spre marți (09/10 ianuarie) în Carpații Meridionali, viscolind ninsoarea și determinând reducerea vizibilității”, informează un comunicat de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița. 

SN

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE