Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Polițiștii târgovișteni au aplicat, noaptea trecută, peste 140 de amenzi și au reținut 7 permise de conducere
15.01.2023, 12:57 pm

Peste 140 de amenzi și 7 permise au fost reținute, noaptea trecută, de polițiștii târgovișteni, care au organizat o razie pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor, combaterea faptelor de natură penală, precum și a comportamentelor antisociale și reducerea riscului rutier pe drumurile publice. Au fost organizate 19 filtre, fiind controlate 225 de autovehicule și legitimate 393 de persoane. Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 141 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 39.975 de lei.  Ca măsura complementară, poliţiştii au reținut 7 permise de conducere și ai retras 7 certificate de înmatriculare.
Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița mai precizează că, sâmbătă, în intervalul orar 16:00 - 00:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au organizat o acțiune pentru menținerea unui climat de ordine si siguranță publică. În acest interval, polițiștii au controlat 73 de autovehicule, au legitimat 90 de peraoane, iar, pentru abaterile constatate, au aplicat 28 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 12.545 de lei. Totodată, polițiștii au reținut 2 permise de conducere, au retras 2 certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu număr de înmatriculare.
Sursa citată a adăugat că, în perioada 13-15 ianuarie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, alături de polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale și reprezentanți de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, au efectuat verificări la operatorii economici de jocuri de noroc, din municipiul Târgoviște și localitatea Voinești. În urma activităților desfășurate, au fost verificate 12 societăți comerciale și legitimate 35 de persoane. Pentru neregulile descoperite, au fost indisponibilizați 119 lei și au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.500 de lei, pentru încălcarea normelor stabilite de O.U.G. nr. 28/1999 și de Legea nr. 8/1996.

SN

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE