Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

„Școala Părinților- Construim Împreună!”, proiect educațional lansat de Grădinița nr.1 Târgoviște și IPJ Dâmbovița
15.01.2023, 7:22 pm

Grădinița cu program prelungit nr. 1 Târgoviște a lansat, în această săptămână, prima ediție a proiectului de educație parentală „ Școala Părinților, Construim Împreună!", grupul țintă fiind părinții instituției de învățământ.
Proiectul urmărește formarea unor strategii eficiente de educație pozitivă, cunoașterea și respectarea drepturilor copiilor, eliminarea fenomenului de bullying și violență din mediul școlar, încurajarea și stimularea comportamentelor adecvate ale preșcolarilor în familie și grădiniță, adaptarea cât mai ușoară a copiilor la mediul educațional.
Inițiatorii proiectului sunt: Grădinița cu program prelungit nr.1 Târgoviște și Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița-Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, iar parteneri sunt Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița și Centru Județean de Resurse și de Asistență Educațională Dâmbovița.
Echipa de implementare a fost formată din agent principal șef de poliție Bucuroiu Victor, director, prof. Nistor Alice, consilier școlar prof. Tomescu Alis, prof. pentru învățământ preșcolar Popescu Florina, prof. pentru învățământ preșcolar Rusu Diana, prof. pentru învățământ preșcolar Grecu Mihaela, prof. pentru învățământ preșcolar Stoian Alina, prof. pentru învățământ preșcolar Ilie Denisa.
Programul va dura patru săptămâni. 

SN

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE