Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Phantom Robotics, locul I la ,,Unirea Roboților” de la Ploiești, marți, 24 ianuarie!
24.01.2023, 9:02 pm

De Ziua Unirii, și roboții s-au unit la Ploiești. Este vorba de un DEMO organizat de Phantom Robotics, Under Construction de la Colegiul Național ,,Constantin Carabella” Târgoviște, mentori – profesori, Liviu Riza și Monica Riza, și ERCAST de la Liceul Tehnologic Energetic ,,Elie Radu” Ploiești.

Participarea a fost masivă fiind vorba de 250 de elevi pasionați de robotică, înscriși la competiția de la Ploiești. Evenimentul s-a desfășurat în sala de sport a Liceului ,,Elie Radu" Ploiești. În total, au fost 25 de echipe înscrise la demo fiind și cele care vor participa la etapele regionale ale competiției de robotică BRD FIRST TECH CHALLENGE.

,,În urma meciurilor de calificare, echipa Phantom Robotics s-a clasat pe locul I, având cel mai mare punctaj cumulat. Au ales în alianță echipa 4D Robotics din Pitești alături de care au reușit să câștige semifinala, realizând și cel mai mare scor al competiției. În finală, au fost învinși de o alianță formată din două echipe de la Ploiești.

În luna februarie, Phantom Robotics și Under Construction vor participa la etapa regională a competiției BRD FIRST TECH CHALLENGE", au declarat în exclusivitate pentru RADIO MINISAT mentorii celor două echipe de robotică, Liviu Riza și Monica Riza.

A consemnat: Mădălina Zamfir

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE