Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

În curând, va începe construcția noului stadion din Târgoviște, promit autoritățile dâmbovițene
27.01.2023, 6:43 pm

În curând va începe construcția noului stadion din Târgoviște, anunță președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Corneliu Ștefan, care s-a întâlnit vineri, 27 ianuarie, cu reprezentanții firmelor de proiectare și construcție, ce au fost contractate în cadrul proiectului care urmărește construcția unui stadion nou. Într-un comunicat de presă, reprezentanții CJ Dâmbovița reamintesc că, în luna decembrie 2022, autoritățile județene au participat la semnarea acordului contractual – proiectare și execuție pentru realizarea obiectivului de investiții „Construire stadion municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița”, la sediul Companiei Naționale de Investiții, în prezența ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Atilla. Întregul proiect are valoarea de aproximativ 271.000.000 de lei, contribuția financiară a CJD fiind de 25.000.000 lei.
Antreprenorul are la dispoziție doi ani pentru execuție, din care șase luni, pentru proiectare. „ Astfel, municipiul Târgoviște va avea, în curând, un stadion care va îndeplini condițiile necesare pentru a găzdui partide din prima ligă a fotbalului național, din competițiile europene, și meciuri de rugby și competiții de atletism, dar și concerte și festivaluri.
Stadionul va avea 12.012 locuri, pistă de atletism, peste 400 de locuri de parcare, spații pentru alimentație și comerț, vestiare jucători, atleți și arbitri, săli de antrenament, săli de încălzire, sală de recuperare, spațiu control antidoping”, se mai arată în comunicatul de presă al Consiliului Județean Dâmbovița.

SN

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE